Interne vacatures

Deze vacatures zijn uitsluitend bedoeld voor medewerkers en invalkrachten van SKO De Streek. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitanten die géén dienstverband hebben binnen SKO de Streek hoeven niet te reageren. Dit gaat om interne vacatures. Indien ook bij "extern" vermeld kunt u wel solliciteren.

DIRECTEUR M/V (wtf 1,000)

voor Basisschool Willibrordus   VACATURE m.i.v. 1-8-2017
 
Met passie voor onderwijs en hart voor de leerlingen en medewerkers, waarbij verbinden het sleutelwoord is.

Basisschool Willibrordus is een katholieke basisschool in Bovenkarspel. De school telt 11 groepen. Op de Willibrordus staan waarden en normen, zoals een prettige sfeer, rust en positief gedrag, hoog in het vaandel. Wij werken aan een pedagogisch klimaat waarin ieder kind tot bloei en ontwikkeling kan komen, uitgaande van zijn/ haar unieke eigenschappen en talenten.
Kijk op http://www.willibrordusbk.nl/ voor meer informatie.

Korte beschrijving van de functie:

De directeur is een verbindende schakel tussen leerlingen, team, ouders en bestuur. Als ambassadeur van de school is de directeur zowel binnen als buiten de school duidelijk zichtbaar. De directeur coördineert onderwijsprocessen en zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoering van het organisatiebeleid. Hij/zij is integraal verantwoordelijk voor alle beleidsterreinen in de school, passend binnen de kaders van de organisatie. De directeur heeft de voortrekkersrol bij de ontwikkeling van de school. Ook levert hij/zij een actieve bijdrage aan de meningsvorming in het directieberaad. Hij/zij legt verantwoording af aan de bestuursdirecteur.

Persoonlijke vaardigheden:

De directeur die wij zoeken is een open en eerlijk persoon en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. De directeur weet een klimaat van vertrouwen te scheppen binnen het team en geeft het team steun wanneer dit nodig is. De directeur schept ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, motiveert en stimuleert en kan loslaten zonder het overzicht te verliezen. Het opbouwen en onderhouden van netwerken is geen probleem voor deze directeur. De directeur is efficiënt en slagvaardig, creatief en in staat accuraat te handelen in complexe situaties.
De directeur heeft affiniteit met en kennis van 21ste eeuw leren en staat open voor vernieuwing. De directeur heeft een duidelijke onderwijsvisie die overeenkomt met onze huidige visie en kan deze samen met het team vertalen in de te varen koers.

Functie-eisen:

• Een afgeronde opleiding voor schoolleider
• Ervaring in het aansturen van professionals en coachend leidinggeven
• Relevante werkervaring als directeur in het primair onderwijs
• Ervaring in het organiseren en begeleiden van werkprocessen
• Kennis van de ontwikkelingen in het primair onderwijs

Wij bieden:

• Een dynamische werkomgeving
• Ontwikkelingsmogelijkheden
• Een stabiel team met verschillende talenten
• Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Primair Onderwijs

Overig:

• Kandidaten onderschrijven de katholieke grondslag van de stichting
• De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat
• Een assessment kan deel uitmaken van de procedure

Informatie en solliciteren:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Harlaar, bestuursdirecteur SKO De Streek, telefoon 0228-524096. Zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u tot uiterlijk vrijdag 30 juni a.s. sturen naar:

personeel@sko-destreek.nl

of

SKO De Streek
T.a.v. Cora van Biene, stafmedewerker HRM
Dam 20A
1613 AL GROOTEBROEK

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagavond 5 juli en donderdagavond 6 juli a.s.

----------------------------------------------------