Externe Vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

SKO De Streek staat voor: toegankelijk, hoogwaardig, opbrengstgericht onderwijs, waarin het kind centraal staat in een veilige en goed georganiseerde omgeving. SKO De Streek is een organisatie die op 1 januari 2013 is voortgekomen uit de fusie tussen SKO Drechterland en SKO Stede Broec. SKO De Streek telt momenteel 9 scholen met ongeveer 2400 leerlingen en ruim 200 personeelsleden

 

DIRECTEUR M/V (wtf 1,000)

voor Basisschool Willibrordus   

 


VACATURE m.i.v. 1-8-2017Met passie voor onderwijs en hart voor de leerlingen en medewerkers, waarbij verbinden het sleutelwoord is.

Basisschool Willibrordus is een katholieke basisschool in Bovenkarspel. De school telt 11 groepen. Op de Willibrordus staan waarden en normen, zoals een prettige sfeer, rust en positief gedrag, hoog in het vaandel. Wij werken aan een pedagogisch klimaat waarin ieder kind tot bloei en ontwikkeling kan komen, uitgaande van zijn/ haar unieke eigenschappen en talenten.
Kijk op http://www.willibrordusbk.nl/ voor meer informatie.

Korte beschrijving van de functie:

De directeur is een verbindende schakel tussen leerlingen, team, ouders en bestuur. Als ambassadeur van de school is de directeur zowel binnen als buiten de school duidelijk zichtbaar. De directeur coördineert onderwijsprocessen en zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoering van het organisatiebeleid. Hij/zij is integraal verantwoordelijk voor alle beleidsterreinen in de school, passend binnen de kaders van de organisatie. De directeur heeft de voortrekkersrol bij de ontwikkeling van de school. Ook levert hij/zij een actieve bijdrage aan de meningsvorming in het directieberaad. Hij/zij legt verantwoording af aan de bestuursdirecteur.

Persoonlijke vaardigheden:

De directeur die wij zoeken is een open en eerlijk persoon en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. De directeur weet een klimaat van vertrouwen te scheppen binnen het team en geeft het team steun wanneer dit nodig is. De directeur schept ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, motiveert en stimuleert en kan loslaten zonder het overzicht te verliezen. Het opbouwen en onderhouden van netwerken is geen probleem voor deze directeur. De directeur is efficiënt en slagvaardig, creatief en in staat accuraat te handelen in complexe situaties.
De directeur heeft affiniteit met en kennis van 21ste eeuw leren en staat open voor vernieuwing. De directeur heeft een duidelijke onderwijsvisie die overeenkomt met onze huidige visie en kan deze samen met het team vertalen in de te varen koers.

Functie-eisen:

• Een afgeronde opleiding voor schoolleider
• Ervaring in het aansturen van professionals en coachend leidinggeven
• Relevante werkervaring als directeur in het primair onderwijs
• Ervaring in het organiseren en begeleiden van werkprocessen
• Kennis van de ontwikkelingen in het primair onderwijs

Wij bieden:

• Een dynamische werkomgeving
• Ontwikkelingsmogelijkheden
• Een stabiel team met verschillende talenten
• Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Primair Onderwijs

Overig:

• Kandidaten onderschrijven de katholieke grondslag van de stichting
• De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat
• Een assessment kan deel uitmaken van de procedure

Informatie en solliciteren:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marlies Harlaar, bestuursdirecteur SKO De Streek, telefoon 0228-524096. Zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u tot uiterlijk vrijdag 30 juni a.s. sturen naar:

personeel@sko-destreek.nl

of

SKO De Streek
T.a.v. Cora van Biene, stafmedewerker HRM
Dam 20A
1613 AL GROOTEBROEK

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagavond 5 juli en donderdagavond 6 juli a.s.


----------------------------------------------------
Ben jij leerkracht in het primair onderwijs en op zoek naar een leuke uitdaging? Driessen HRM is op zoek naar groepsleerkrachten die op oproepbasis flexibel inzetbaar zijn voor de besturen van ROPO West Friesland.  
Wil jij ervaring op doen door op verschillende scholen in jouw regio te werken en daarnaast je eigen inzetbaarheid kunnen bepalen? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Stuur je motivatie en CV naar ropowf@driessen.nl. Als wij voldoende aansluiting zien in jouw profiel dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking gesprek.
ROPO West – Friesland bestaat uit de volgende onderwijsbesturen:
 
Stichting Allure – Wognum
SKO West – Friesland – Wognum
Stichting Present – Grootebroek
SKO de Streek -  Grootebroek
Leerzaam – Hoorn
Penta – Hoorn 
STABOH – Hoorn
Stichting Talent - Hoorn


SKO De Streek heeft tijdelijke vacatures voor de functie van gediplomeerd
 
LERAAR M/V
 
wegens vervanging van de vaste leraar.


Onze invalkrachten zijn afgestudeerd en gediplomeerd.

Mocht je belangstelling hebben voor onze invalpool dan ontvangen we graag sollicitatiebrief voorzien van CV.

Je brief met CV kun je sturen naar m.feenstra@sko-destreek.nl,

of naar

SKO De Streek
t.a.v. Monique Feenstra
Dam 20a
1613 AL Grootebroek

Je kunt ook dit formulier gebruiken ------>  vacatures-extern